Glad & strak stucwerk

De beste kwaliteit stucwerk

Stukadoor van Nederland is specialist in glad stucwerk en glad pleisterwerk. Het stucwerk brengen wij traditioneel aan met bord en spaan en wordt daarna glad gepleisterd voor het strakste resultaat.

Naast het traditionele stucwerk repareren wij ook scheuren en gaten in bestaand stucwerk en maken wij de muren en plafonds  gereed voor latex muurverf, sierpleister of behang. 

vrijblijvend advies

Glad stucwerk

Strak & glad stucwerk is momenteel de trend op stukadoorsgebied. Strakke wanden en plafonds creëren rust en ruimte in uw woning en is geschikt binnen elk interieur. Wij leveren ons stucwerk sausklaar op, wat wil zeggen dat het na droging direct overschilderbaar is met latex muurverf.

vrijblijvend advies

Kosten stukadoor

De kosten van stucwerk kunnen variëren. Dit heeft voornamelijk te maken met het aantal vierkante meters, dikte van het stucwerk en of er nog werkzaamheden bijkomen zoals het stellen van hoekbeschermers en aanbrengen van gaasband op scheurgevoelige plekken. Wilt u graag weten wat stucwerk u gaat kosten? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

vraag offerte aan

Muren glad maken

Gladde muren met traditioneel stucwerk of pleisterwerk en direct klaar voor latex spuitwerk. In de meeste gevallen worden de muren van nieuwbouwwoningen behangklaar opgeleverd en zijn deze uitermate geschikt voor het aanbrengen van een dunne laag pleisterwerk. 

vraag offerte aan

Advies nodig?

Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.

neem contact op