Dit zeggen onze klanten!

Bekijk meer echte reviews op Werkspot of Google.

Stucen

Onze ervaring was fantastisch! Wat een gemotiveerde, gedreven en eerlijke jongeman met een passie voor goede service. Van A tot Z hebben we goed en duidelijk contact gehad en zijn we enorm blij met het resultaat!! Hij is zelfs op zijn vrije dag even langs gereden om naar onze badkamer te kijken en is over elk gegeven advies erg eerlijk geweest. Een top vakman!
Oprecht, ontzettend duizendmaal dank Andres.

Inna Borodinova

Stucen wanden Maarssen

Een aanrader! Wij waren echt superblij met Stukadoor van Nederland. We zagen er best tegenop om deze klus te laten doen, omdat er eerst best veel freeswerk moest komen (dat heeft iemand anders gedaan) en daarna moest de muur weer netjes gestukt worden. Maar het resultaat mag er zijn! En Andres is heel fijn om mee te overleggen, hij komt zijn afspraken na en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Leuk om te zien dat iemand zoveel passie voor zijn vak heeft. Ook heel goed advies gekregen voor het schilderwerk, want dat gingen we zelf doen. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij heel tevreden zijn met de communicatie en met het resultaat van zijn werk.

Sabine K.

Stucwerk repareren Utrecht

Andres heeft mooi strak werk afgeleverd. Naast stuc op de muren repareren heeft hij ook rachelwerk vernieuwd en nieuwe gipsplaten geplaatst, en een hoek in het plafond die was aangetast verwijderd en gerepareerd. Hij heeft mij goed geadviseerd. Ik heb geen andere offertes opgevraagd en mogelijk had het goedkoper gekund, maar ik wilde graag Andres voor de klus vanwege zijn kennis van zaken en de aard van de werkzaamheden in mijn oude huis. Hij heeft altijd goed gecommuniceerd en is goed te bereiken. Houdt zich aan afspraken, en zijn aanwezigheid in huis is prettig.

Anoniem

Stuccen plafonds Den Haag

Mijn opdracht was eerst het stucen vh plafond. Bij aanvang van de werkzaamheden constateerde Andres dat er meer speelde. Uitleg van de verschillende werkzaamheden om het plafond aan te pakken heeft me doen besluiten het oude plafond te verwijderen en een nieuwe te plaatsten.
Andres is betrouwbaar, houdt zich aan de afspraken, levert goede kwaliteit, communiceert duidelijk. Hoewel ik niet op gerekend had op een hogere prijs – immers, alleen stucwerk was de eerste opdracht – , ben ik blij dat ik gekozen heb voor het uitgevoerde werk. Ik kan Andres van harte aanbevelen.

Rafa Benjamin

Badkamer stuckadoren

We hebben via werkspot een aantal reacties gekregen. We gingen uiteindelijk niet voor de goedkoopste maar kiezen altijd één van de goedkopere, en dat was De Stucadoor van Midden Nederland (Andres). Alle communicatie ging soepel, afspraken zijn netjes nagekomen, en het geleverde werk voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Andres heeft veel verstand van zijn vak en is een prettig persoon om over de vloer te hebben. Eénmaal binnen gaat ie aan de slag en doet zijn ding. Ik kan iedereen aanbevelen om werk uit te besteden aan Andres. (De Stucadoor van Midden Nederland)

Jan Peters

Repareren stucwerk gedeelte van wandje

Ik had snel een stucadoor nodig en Andres was gelukkig snel beschikbaar. Binnen een dag een afspraak op korte termijn kunnen plannen klus zelf was binnen 2 uur klaar. Communicatie verliep uitstekend via de telefoon en zijn advies was erg prettig.

De klus had vermoedelijk voor een lager bedrag gekund, afgaand op andere aanbieders op deze klus, maar ik heb gekozen voor een Nederlandsesprekende, betrouwbare vakman die op korte termijn beschikbaar was.

Aanrader!

Gerard de Gram