Betonstuc

Betonstuc binnen elk interieur

Betonstuc ook wel beton ciré genoemd is een prachtige wandafwerking welke vaak in de badkamer, toilet en keuken wordt toegepast. Doordat betonstuc een materiaal op cementbasis is en wordt afgewerkt met een waterafstotende coating is deze wandafwerking uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

De voordelen van betonstuc:

  • Vuilafstotend en waterafstotend
  • Naadloos, hygiënisch, makkelijk schoon te houden
  • Geschikt voor wanden, werkbladen etc.
  • Beton Ciré is in elke kleur van uw keuze verkrijgbaar

Deze betonlook wand en/of vloerafwerking is geschikt voor elke ruimte binnenshuis en geeft een unieke en prachtige uitstraling aan uw interieur.

vrijblijvend advies

Beton Ciré in de keuken

Doordat de betonstuc waterafstotend is, is dit materiaal zeer goed geschikt voor in de keuken. De beton ciré is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek en geeft natuurlijk een prachtige en unieke uitstraling aan uw keuken. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies over de betonlook wandafwerking in uw keuken, neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.

Een ander voordeel van betonstuc is dat het direct over tegelwerk kan worden aangebracht wat een hoop sloop- en breekwerk scheelt. Het tegelwerk wordt dan eerst uitgevlakt tot een strakke onderlaag en hierna kan de betonstuc worden aangebracht.

vrijblijvend advies

Betonstuc kosten

De kosten van Beton Ciré of ook wel betonstuc genoemd hangt af van meerdere factoren. Zoals het aanbrengen van bijvoorbeeld een waterdichte onderlaag, het aantal vierkante meters en de gekozen kleuren. Wilt u meer weten over beton ciré bij u op de wanden, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

vrijblijvende offerte

Betonstuc kleuren

Betonstuc is naast de klassieke grijs tint ook leverbaar in veel RAL en NCS kleuren. De kleur die kiest is vaak afhankelijk van de ruimte waar de betonstuc wordt aangebracht. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om in wat kleinere ruimtes wat neutralere kleuren te kiezen, zodat de wanden een rustige uitstraling hebben. Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk een sprekende beton cire kleur te kiezen. Kortom past deze betonlook afwerking binnen elk interieur en creëert u een unieke en prachtige uitstraling binnen elke ruimte binnenshuis.

vraag offerte aan

Advies nodig?

Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.

neem contact op