Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

oorzaak scheuren (binnen)stucwerk achterhalen en herstellen

Vakwerk. Andres kwam eerst kijken en gaf meteen goede raad. Daarna snel aan de slag gegaan en geweldig werk afgeleverd. Netjes, nauwkeurig en veel verstand van zaken! In de toekomst gaan we zeker weer een beroep op hem doen! Dikke aanrader.

Peter van Ewijk

stucwerk schilderen en wandje dichtmaken

Zowel het dichtmaken van het wandje tussen woon- en slaapkamer als het stuccen van diverse kamers in mijn nieuwe appartement (woonkamer, eetkamer en gang) zijn keurig uitgevoerd en vooral supersnel! De communicatie vooraf en ook tijdens de uitvoering van de klus was top. Ik wist precies waar ik aan toe was en als er tussentijds iets was of mogelijk zou veranderen dan kreeg ik steeds tijdig bericht. Wat mij betreft goed werk geleverd, betrouwbaar en prettige communicatie.

Daniella Elshof

Stuccen en/of tegelzetten in Amsterdam!

Bericht aan iedereen! Kijk niet verder! Dit is wat je zoekt!

Andres en zijn vriend de tegelzetter hebben mij erg goed geholpen. Ze denken mee, geven tips en adviezen en communicatie verloopt erg soepel. 

Super snel gewerkt, super netjes en de prijs was goed (goede afspraken over maken). Ook wat onvoorziene extra klusjes tussendoor hebben ze moeiteloos aangenomen, het heeft mij erg veel kopzorgen gescheeld. 

Thanks! Tot het volgende klusje mannen!

Edo de Haas

Stucadoor Eindhoven

Fijne jongeman netjes werkend en oog voor detail

Sebastiaan Plug

Stucwerk badkamer

De stukadoor was erg duidelijk via de telefoon en had vrij snel tijd om te komen. Bij het inspecteren van mijn badkamer bleek het iets meer werk om het netjes te krijgen en zou hij de andere dag terug moeten komen. Nadat wij hier goede afspraken over gemaakt hadden is hij aan de slag gegaan. Alles werd netjes afgeplakt en goed voorbehandeld. De tweede dag werd het mooi met als eindresultaat een strak gestucte badkamer!

Ze waren met z'n twee├źn en werkte erg netjes en waren makkelijk in de omgang. 

Een aanrader!

Van den Berg

Badkamer stucen

Andres heeft goed werk geleverd voor een redelijke prijs, en me zelfs nog geholpen een gat te repareren terwijl hij toch bezig was. Hij denkt mee en gaf me goede tips voor de badkamer en scheuren in m'n oude plafond. Verder kwam hij netjes op tijd en was goed bereikbaar voor vragen.
Ik bel hem zeker weer voor de volgende klus.

Jetteke Valent

reparatie plafond wc

Andres heeft de klus goed uitgevoerd, was vriendelijk en beleefd en liet keurig weten dat hij een uurtje later was. Aanrader

Harmjan Kuipers

stucen gipswand

Wij hadden een kleine misrekening gemaakt met de afwerking van een gezette gipsmuur rondom het trappengat op zolder in onze nieuwbouwwoning in Houten, dit moest op korte termjn worden gestukd.
's Ochtends contact met Andres gehad en 's avonds om half 9 was de klus geklaard. Het was dat hij eerst een ander klus moest afmaken anders was hij direct gekomen. Ondanks een flinke jaap in zijn vinger, opgelopen overdag, kwam hij gewoon zijn afspraak na.

Het werk is perfect afgeleverd. Strak en schoon werk. Andres en zijn maat waren ook nog eens erg vriendelijk. Op deze mannen kan je rekenen, vaklui. Prima prijs. 

Niet verder zoeken gewoon Andres bellen. 

Bedankt mannen!

Martin Eijnthoven

slaapkamer stucen

Andres heeft topwerk afgeleverd voor een hele goede prijs. Op donderdagavond had ik de klus geplaatst, en zaterdagochtend stond hij al te stucen.

Hij komt niet uit de buurt, maar hij was op tijd, heeft snel gewerkt en je merkt aan hem dat hij net werk wil afleveren.

Ik kan Andres aan iedereen aanraden.

Mike van der Leij

Muur Entree stucen, stopcontactacten

Heel erg straight en to the point!
Goed vakwerk en makkelijk in de omgang.
Zou hem zeker terug vragenbij een volgende klus en aanraden bij anderen.

Bart van der Meij