Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

reparatie plafond wc

Andres heeft de klus goed uitgevoerd, was vriendelijk en beleefd en liet keurig weten dat hij een uurtje later was. Aanrader

Harmjan Kuipers

stucen gipswand

Wij hadden een kleine misrekening gemaakt met de afwerking van een gezette gipsmuur rondom het trappengat op zolder in onze nieuwbouwwoning in Houten, dit moest op korte termjn worden gestukd.
's Ochtends contact met Andres gehad en 's avonds om half 9 was de klus geklaard. Het was dat hij eerst een ander klus moest afmaken anders was hij direct gekomen. Ondanks een flinke jaap in zijn vinger, opgelopen overdag, kwam hij gewoon zijn afspraak na.

Het werk is perfect afgeleverd. Strak en schoon werk. Andres en zijn maat waren ook nog eens erg vriendelijk. Op deze mannen kan je rekenen, vaklui. Prima prijs. 

Niet verder zoeken gewoon Andres bellen. 

Bedankt mannen!

Martin Eijnthoven

slaapkamer stucen

Andres heeft topwerk afgeleverd voor een hele goede prijs. Op donderdagavond had ik de klus geplaatst, en zaterdagochtend stond hij al te stucen.

Hij komt niet uit de buurt, maar hij was op tijd, heeft snel gewerkt en je merkt aan hem dat hij net werk wil afleveren.

Ik kan Andres aan iedereen aanraden.

Mike van der Leij

Muur Entree stucen, stopcontactacten

Heel erg straight en to the point!
Goed vakwerk en makkelijk in de omgang.
Zou hem zeker terug vragenbij een volgende klus en aanraden bij anderen.

Bart van der Meij

Badkamermuurtje stucen +- 9 m2

Top! Andres reageerde vlot, goed afspraken mee te maken en legt ook uit wat hij doet en waarom. Denkt mee met de klant en in oplossingen. Stucwerk zit er ook strak op. Is dezelfde dag nog na 4 uur begonnen en doorgegaan tot in de avond. Zeker een aanrader!

Marielle Reijers

toiletruimte stucen , over tegels heen

Andres heeft prima werk geleverd en is keurig volgens afspraak gekomen, ik kan hem zeker aanbevelen voor andere voor klussen voor de toekomst. Goede en duidelijke communicatie en keurig volgens afspraak. Zelf zou ik hem zo weer inhuren. Rob Afferden LB.

Rob Tonnissen

Stucken plafond badkamer

Prima werk geleverd. Badkamer plafond stucen, ca. 9 M2. Werkt strak door geeft daarnaast nog advies. Prima in de communicatie i.v.m wijzigen afspraak door het slechte weer (Sneeuw)

Marcel ter Heide

Woonkamer gestuct

Erg vriendelijke jongeman en duidelijk in zijn afspraken. 
Kwam met goede idee├źn voor onze situatie.
Alles zoals besproken en erg netjes gewerkt.
Wanneer de zolder moet gebeuren zal ik zeker hem weer inhuren.

Mandy