Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Stucwerk repareren (scheuren)

Andres is een gepassioneerde stucadoor. Houdt van zijn vak en werkt netjes. 
Hij heeft bij mij scheuren in stucwerk netjes weggewerkt en goede tips gegeven over hoe scheuren in de toekomst te voorkomen.

Sjoerd Nijsse

Stucwerk herstellen

Werk vlot en conform afspraak uitgevoerd. Netjes gewerkt en alles weer opgeruimd achteraf. Ook wordt tijdens het werk goed uitgelegd wat hij gaat doen en waarom. De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen omdat het werk pas net is uitgevoerd, maar al met al ben ik dik tevreden tot nu toe.

Jurren Ensing

Stucen

Onze ervaring was fantastisch! Wat een gemotiveerde, gedreven en eerlijke jongeman met een passie voor goede service. Van A tot Z hebben we goed en duidelijk contact gehad en zijn we enorm blij met het resultaat!! Hij is zelfs op zijn vrije dag even langs gereden om naar onze badkamer te kijken en is over elk gegeven advies erg eerlijk geweest. Een top vakman!
Oprecht, ontzettend duizendmaal dank Andres.

Inna Borodinova

Badkamer stucen

Bedankt Andres! Alles geregeld geheel volgens afspraak, mooi en netjes opgeleverd! Ga zo door!

Guido van Duinen

stukadoren keukenwand 10m2

Andres heeft prima werk geleverd, we zijn tevreden over de pas gestucte keukenmuur, ziet er weer mooi fris en strak uit.

S. Flach

Scheuren in stucwerk slaapkamer repareren

Prima, telefonische intake, snel een afspraak kunnen maken. Tijdens de klus nog veel tips gekregen over hoe je dit soort zaken kunt voorkomen en aanpakken in de toekomst. Netjes gewerkt, vakman die trots is op zijn vak.

Carola Janssen

Muur gelijk stucwerk keuken 10m2

Na een hoop ellende met een aannemer en een andere stucador, werd ik in alle puinzooi achter gelaten in mijn keuken, waardoor mijn nieuwe keuken een vertraging had opgelopen van 3 weken. Via werkspot ben ik bij Andres terecht gekomen. Onze redder in nood!!! Zeer netjes en toch ook snel gewerkt. Klaarde mijn klus in 2 dagen tijd. Hij communiceert ook heel erg goed, open en eerlijk! Ik raad hem aan, aan elk ieder hier!

Groeten uit Nieuwegein!

Khalid el Arbaji

Plafond en muurtje badkamer stucken

vooraf goede communicatie, duidelijke tijd- en prijsafspraken.
dacht goed mee in oplossingen, heeft wat lastige stukjes netjes afgewerkt en netjes alles weer achter gelaten.

Mark Vlaar

kamer stuccen

Het is mooi en strak stucwerk, we zijn er zeer tevreden mee. Alles is volgens afspraak gedaan

ingrid wichers

Keuken muren stucen + klaarmaken voor nieuwe keuken

Dit is zonder twijfel een gevalletje dat bijzondere waardering en daarmee ook een enorm positieve recensie verdient. Andres en zijn collega werken hard, hebben veel kennis in huis, zijn betrouwbaar en leveren echte kwaliteit.

De klus bestond voornamelijk uit stucwerk en tegelwerk. Nadat mijn vorige vakman halverwege de klus de benen nam en mij met een ellendige keuken achterliet, hebben deze jongens alles voor mij opgelost, zelfs toen dit een extra avondje werk betekende. 

Heren, heel erg bedankt!

San Kwok