Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Muur gelijk stucwerk keuken 10m2

Na een hoop ellende met een aannemer en een andere stucador, werd ik in alle puinzooi achter gelaten in mijn keuken, waardoor mijn nieuwe keuken een vertraging had opgelopen van 3 weken. Via werkspot ben ik bij Andres terecht gekomen. Onze redder in nood!!! Zeer netjes en toch ook snel gewerkt. Klaarde mijn klus in 2 dagen tijd. Hij communiceert ook heel erg goed, open en eerlijk! Ik raad hem aan, aan elk ieder hier!

Groeten uit Nieuwegein!

Khalid el Arbaji

Plafond en muurtje badkamer stucken

vooraf goede communicatie, duidelijke tijd- en prijsafspraken.
dacht goed mee in oplossingen, heeft wat lastige stukjes netjes afgewerkt en netjes alles weer achter gelaten.

Mark Vlaar

kamer stuccen

Het is mooi en strak stucwerk, we zijn er zeer tevreden mee. Alles is volgens afspraak gedaan

ingrid wichers

Keuken muren stucen + klaarmaken voor nieuwe keuken

Dit is zonder twijfel een gevalletje dat bijzondere waardering en daarmee ook een enorm positieve recensie verdient. Andres en zijn collega werken hard, hebben veel kennis in huis, zijn betrouwbaar en leveren echte kwaliteit.

De klus bestond voornamelijk uit stucwerk en tegelwerk. Nadat mijn vorige vakman halverwege de klus de benen nam en mij met een ellendige keuken achterliet, hebben deze jongens alles voor mij opgelost, zelfs toen dit een extra avondje werk betekende. 

Heren, heel erg bedankt!

San Kwok

oorzaak scheuren (binnen)stucwerk achterhalen en herstellen

Vakwerk. Andres kwam eerst kijken en gaf meteen goede raad. Daarna snel aan de slag gegaan en geweldig werk afgeleverd. Netjes, nauwkeurig en veel verstand van zaken! In de toekomst gaan we zeker weer een beroep op hem doen! Dikke aanrader.

Peter van Ewijk

stucwerk schilderen en wandje dichtmaken

Zowel het dichtmaken van het wandje tussen woon- en slaapkamer als het stuccen van diverse kamers in mijn nieuwe appartement (woonkamer, eetkamer en gang) zijn keurig uitgevoerd en vooral supersnel! De communicatie vooraf en ook tijdens de uitvoering van de klus was top. Ik wist precies waar ik aan toe was en als er tussentijds iets was of mogelijk zou veranderen dan kreeg ik steeds tijdig bericht. Wat mij betreft goed werk geleverd, betrouwbaar en prettige communicatie.

Daniella Elshof

Stuccen en/of tegelzetten in Amsterdam!

Bericht aan iedereen! Kijk niet verder! Dit is wat je zoekt!

Andres en zijn vriend de tegelzetter hebben mij erg goed geholpen. Ze denken mee, geven tips en adviezen en communicatie verloopt erg soepel. 

Super snel gewerkt, super netjes en de prijs was goed (goede afspraken over maken). Ook wat onvoorziene extra klusjes tussendoor hebben ze moeiteloos aangenomen, het heeft mij erg veel kopzorgen gescheeld. 

Thanks! Tot het volgende klusje mannen!

Edo de Haas

Stucadoor Eindhoven

Fijne jongeman netjes werkend en oog voor detail

Sebastiaan Plug

Stucwerk badkamer

De stukadoor was erg duidelijk via de telefoon en had vrij snel tijd om te komen. Bij het inspecteren van mijn badkamer bleek het iets meer werk om het netjes te krijgen en zou hij de andere dag terug moeten komen. Nadat wij hier goede afspraken over gemaakt hadden is hij aan de slag gegaan. Alles werd netjes afgeplakt en goed voorbehandeld. De tweede dag werd het mooi met als eindresultaat een strak gestucte badkamer!

Ze waren met z'n twee├źn en werkte erg netjes en waren makkelijk in de omgang. 

Een aanrader!

Van den Berg

Badkamer stucen

Andres heeft goed werk geleverd voor een redelijke prijs, en me zelfs nog geholpen een gat te repareren terwijl hij toch bezig was. Hij denkt mee en gaf me goede tips voor de badkamer en scheuren in m'n oude plafond. Verder kwam hij netjes op tijd en was goed bereikbaar voor vragen.
Ik bel hem zeker weer voor de volgende klus.

Jetteke Valent