Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Repareren stucwerk gedeelte van wandje

Ik had snel een stucadoor nodig en Andres was gelukkig snel beschikbaar. Binnen een dag een afspraak op korte termijn kunnen plannen klus zelf was binnen 2 uur klaar. Communicatie verliep uitstekend via de telefoon en zijn advies was erg prettig.

De klus had vermoedelijk voor een lager bedrag gekund, afgaand op andere aanbieders op deze klus, maar ik heb gekozen voor een Nederlandsesprekende, betrouwbare vakman die op korte termijn beschikbaar was.

Aanrader!

Gerard de Gram

Keuken Stucen

Andres heeft snel gewerkt, was flexibel in de planning en heeft ook netjes werk geleverd. Erg tevreden.

Sandra van Bockhooven

Stucwerk muur 2 slaapkamers ivm verwijderen koof

Andres is prettig in het contact voorafgaand en tijdens de klus. Hij levert kwaliteit. 
Goed voorbeeld is dat hij op dag 2 niet de klus afgeraffeld heeft, maar een een dag later terugkwam om het af te maken. Heel tevreden dus!

Marrit Nauta

Stucen keuken 9m2

Andres werkt zeer netjes (niet alleen met het stucwerk, maar houdt ook rekening met afdekken en netjes achterlaten), is goed bereikbaar en vriendelijk. Hij denkt mee en is flexibel. Wij hadden ruim van tevoren de afspraak ingepland en tussendoor nog contact gehad. Andres weet waar hij het over heeft. Bij een volgende klus huren wij hem weer in.

Björn van Essen

Stucwerk repareren (scheuren)

Andres is een gepassioneerde stucadoor. Houdt van zijn vak en werkt netjes. 
Hij heeft bij mij scheuren in stucwerk netjes weggewerkt en goede tips gegeven over hoe scheuren in de toekomst te voorkomen.

Sjoerd Nijsse

Stucwerk herstellen

Werk vlot en conform afspraak uitgevoerd. Netjes gewerkt en alles weer opgeruimd achteraf. Ook wordt tijdens het werk goed uitgelegd wat hij gaat doen en waarom. De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen omdat het werk pas net is uitgevoerd, maar al met al ben ik dik tevreden tot nu toe.

Jurren Ensing

Stucen

Onze ervaring was fantastisch! Wat een gemotiveerde, gedreven en eerlijke jongeman met een passie voor goede service. Van A tot Z hebben we goed en duidelijk contact gehad en zijn we enorm blij met het resultaat!! Hij is zelfs op zijn vrije dag even langs gereden om naar onze badkamer te kijken en is over elk gegeven advies erg eerlijk geweest. Een top vakman!
Oprecht, ontzettend duizendmaal dank Andres.

Inna Borodinova

Badkamer stucen

Bedankt Andres! Alles geregeld geheel volgens afspraak, mooi en netjes opgeleverd! Ga zo door!

Guido van Duinen

stukadoren keukenwand 10m2

Andres heeft prima werk geleverd, we zijn tevreden over de pas gestucte keukenmuur, ziet er weer mooi fris en strak uit.

S. Flach

Scheuren in stucwerk slaapkamer repareren

Prima, telefonische intake, snel een afspraak kunnen maken. Tijdens de klus nog veel tips gekregen over hoe je dit soort zaken kunt voorkomen en aanpakken in de toekomst. Netjes gewerkt, vakman die trots is op zijn vak.

Carola Janssen