Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren

Mijn ervaring met Andres, was positief. Na het plaatsen van mijn klus belde hij gelijk en kon ook meteen de volgende dag. Hij komt op tijd, legt de opties uit en geeft eerlijk advies, werkt netjes. Hij werkt goed door en is erg vriendelijk. Zeker een aanrader.

Marilou Mekers

Stucen: 25 m2 wanden; 9 m2 plafonds

Reageerde snel en kon gelukkig snel de werkzaamheden uitvoeren. Alles is netjes volgens afspraak uitgevoerd en gemakkelijk in de communicatie..

Koos Weber

Stucwerk repareren: Verouderd stucwerk, Gaten of scheuren

Andres heeft een prima klus geklaard, aanrader voor iedereen !

Marcel Flipse

Stucen: 25 m2 wanden; 2 m2 plafonds

Erg tevreden over het werk. Communicatie was goed en alles keurig achter gelaten.

Marieke Leinarts

Badkamer stuckadoren

We hebben via werkspot een aantal reacties gekregen. We gingen uiteindelijk niet voor de goedkoopste maar kiezen altijd één van de goedkopere, en dat was De Stucadoor van Midden Nederland (Andres). Alle communicatie ging soepel, afspraken zijn netjes nagekomen, en het geleverde werk voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Andres heeft veel verstand van zijn vak en is een prettig persoon om over de vloer te hebben. Eénmaal binnen gaat ie aan de slag en doet zijn ding. Ik kan iedereen aanbevelen om werk uit te besteden aan Andres. (De Stucadoor van Midden Nederland)

Jan Peters

Muurtje verwijderen en opnieuw stucen

De klus is heel goed gedaan door Andres. Vakbekwaam en netjes!

Danielle Boers-Vogelaar

Repareren stucwerk gedeelte van wandje

Ik had snel een stucadoor nodig en Andres was gelukkig snel beschikbaar. Binnen een dag een afspraak op korte termijn kunnen plannen klus zelf was binnen 2 uur klaar. Communicatie verliep uitstekend via de telefoon en zijn advies was erg prettig.

De klus had vermoedelijk voor een lager bedrag gekund, afgaand op andere aanbieders op deze klus, maar ik heb gekozen voor een Nederlandsesprekende, betrouwbare vakman die op korte termijn beschikbaar was.

Aanrader!

Gerard de Gram

Keuken Stucen

Andres heeft snel gewerkt, was flexibel in de planning en heeft ook netjes werk geleverd. Erg tevreden.

Sandra van Bockhooven

Stucwerk muur 2 slaapkamers ivm verwijderen koof

Andres is prettig in het contact voorafgaand en tijdens de klus. Hij levert kwaliteit. 
Goed voorbeeld is dat hij op dag 2 niet de klus afgeraffeld heeft, maar een een dag later terugkwam om het af te maken. Heel tevreden dus!

Marrit Nauta

Stucen keuken 9m2

Andres werkt zeer netjes (niet alleen met het stucwerk, maar houdt ook rekening met afdekken en netjes achterlaten), is goed bereikbaar en vriendelijk. Hij denkt mee en is flexibel. Wij hadden ruim van tevoren de afspraak ingepland en tussendoor nog contact gehad. Andres weet waar hij het over heeft. Bij een volgende klus huren wij hem weer in.

Björn van Essen