Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Weet wat hij doet

Andres weet wat hij doet en voert zijn werk uit met veel aandacht en kwaliteit. Hij is goed te bereiken en komt afspraken altijd na. Als ik nog een keer een stukadoor nodig heb, zal ik hem zeker benaderen. Top!!

Anne

Stucen wanden Maarssen

Een aanrader! Wij waren echt superblij met Stukadoor van Nederland. We zagen er best tegenop om deze klus te laten doen, omdat er eerst best veel freeswerk moest komen (dat heeft iemand anders gedaan) en daarna moest de muur weer netjes gestukt worden. Maar het resultaat mag er zijn! En Andres is heel fijn om mee te overleggen, hij komt zijn afspraken na en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Leuk om te zien dat iemand zoveel passie voor zijn vak heeft. Ook heel goed advies gekregen voor het schilderwerk, want dat gingen we zelf doen. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij heel tevreden zijn met de communicatie en met het resultaat van zijn werk.

Sabine K.

Stucwerk repareren Utrecht

Andres heeft mooi strak werk afgeleverd. Naast stuc op de muren repareren heeft hij ook rachelwerk vernieuwd en nieuwe gipsplaten geplaatst, en een hoek in het plafond die was aangetast verwijderd en gerepareerd. Hij heeft mij goed geadviseerd. Ik heb geen andere offertes opgevraagd en mogelijk had het goedkoper gekund, maar ik wilde graag Andres voor de klus vanwege zijn kennis van zaken en de aard van de werkzaamheden in mijn oude huis. Hij heeft altijd goed gecommuniceerd en is goed te bereiken. Houdt zich aan afspraken, en zijn aanwezigheid in huis is prettig.

Klant

Stucwerk met scheur repareren Amsterdam

Andres heeft de klus snel en goed uitgevoerd. Hij kwam afspraken na en gaf goede adviezen

Josien Walraven

Stucwerk repareren IJsselstein

Betrouwbaar, eerlijk en goed in zijn vak. Andres moest onverwachts drie i.p.v. twee keer langskomen, omdat er voor de kwaliteit toch een extra laag over heen moest, maar dit gebeurde zonder problemen en met een netjes resultaat.

Klant

Stucwerk met waterschade repareren Tussen

Goede communicatie, komt zijn afspraken goed na.

Klant

Losgekomen stucwerk repareren Amsterdam

Prima ervaring met Andres, omdat het niet zo heel veel werk was kon het snel uitgevoerd worden. 
Andres is een echte vakman werkt netjes en laat alles ook weer helemaal schoon achter. Het resultaat was dan ook per

André Beerman

Stucwerk reparatie Delft

Ik ben heel tevreden: goede communicatie, komt afspraken na, geeft duidelijk advies, opdracht is snel uitgevoerd en alles is netjes achtergelaten!

T Bourne

Stuccen plafonds Den Haag

Mijn opdracht was eerst het stucen vh plafond. Bij aanvang van de werkzaamheden constateerde Andres dat er meer speelde. Uitleg van de verschillende werkzaamheden om het plafond aan te pakken heeft me doen besluiten het oude plafond te verwijderen en een nieuwe te plaatsten.
Andres is betrouwbaar, houdt zich aan de afspraken, levert goede kwaliteit, communiceert duidelijk. Hoewel ik niet op gerekend had op een hogere prijs - immers, alleen stucwerk was de eerste opdracht - , ben ik blij dat ik gekozen heb voor het uitgevoerde werk. Ik kan Andres van harte aanbevelen.

Rafa Benjamin

Stucwerk repareren Amsterdam

Andres heeft de klus snel en goed uitgevoerd. Hij kwam afspraken na en gaf goede adviezen

Josien Walraven