Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Losgekomen stucwerk repareren Amsterdam

Prima ervaring met Andres, omdat het niet zo heel veel werk was kon het snel uitgevoerd worden. 
Andres is een echte vakman werkt netjes en laat alles ook weer helemaal schoon achter. Het resultaat was dan ook per

André Beerman

Stucwerk reparatie Delft

Ik ben heel tevreden: goede communicatie, komt afspraken na, geeft duidelijk advies, opdracht is snel uitgevoerd en alles is netjes achtergelaten!

T Bourne

Stuccen plafonds Den Haag

Mijn opdracht was eerst het stucen vh plafond. Bij aanvang van de werkzaamheden constateerde Andres dat er meer speelde. Uitleg van de verschillende werkzaamheden om het plafond aan te pakken heeft me doen besluiten het oude plafond te verwijderen en een nieuwe te plaatsten.
Andres is betrouwbaar, houdt zich aan de afspraken, levert goede kwaliteit, communiceert duidelijk. Hoewel ik niet op gerekend had op een hogere prijs - immers, alleen stucwerk was de eerste opdracht - , ben ik blij dat ik gekozen heb voor het uitgevoerde werk. Ik kan Andres van harte aanbevelen.

Rafa Benjamin

Stucwerk repareren Amsterdam

Andres heeft de klus snel en goed uitgevoerd. Hij kwam afspraken na en gaf goede adviezen

Josien Walraven

Stucwerk repareren na waterschade Amsterdam

5 sterren! 

Jeroen Scherbeijn

Wand door waterschade herstellen

Muur met waterschade netjes gerepareerd. Zowel het contact alsmede het advies en uitvoering van werkzaamheden waren naar tevredenheid.

Nja Hoogstraate

Stucen: 25 m2 wanden; 2 m2 plafonds

Erg tevreden over het werk. Communicatie was goed en alles keurig achter gelaten.

Marieke Leinarts

Badkamer stuckadoren

We hebben via werkspot een aantal reacties gekregen. We gingen uiteindelijk niet voor de goedkoopste maar kiezen altijd één van de goedkopere, en dat was De Stucadoor van Midden Nederland (Andres). Alle communicatie ging soepel, afspraken zijn netjes nagekomen, en het geleverde werk voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Andres heeft veel verstand van zijn vak en is een prettig persoon om over de vloer te hebben. Eénmaal binnen gaat ie aan de slag en doet zijn ding. Ik kan iedereen aanbevelen om werk uit te besteden aan Andres. (De Stucadoor van Midden Nederland)

Jan Peters

Muurtje verwijderen en opnieuw stucen

De klus is heel goed gedaan door Andres. Vakbekwaam en netjes!

Danielle Boers-Vogelaar

Repareren stucwerk gedeelte van wandje

Ik had snel een stucadoor nodig en Andres was gelukkig snel beschikbaar. Binnen een dag een afspraak op korte termijn kunnen plannen klus zelf was binnen 2 uur klaar. Communicatie verliep uitstekend via de telefoon en zijn advies was erg prettig.

De klus had vermoedelijk voor een lager bedrag gekund, afgaand op andere aanbieders op deze klus, maar ik heb gekozen voor een Nederlandsesprekende, betrouwbare vakman die op korte termijn beschikbaar was.

Aanrader!

Gerard de Gram